MENU

Missie & visie

MISSIE

RRP zorgt voor het optimaal functioneren van beschikbare pijpleidingen en infrastructuur om de continuïteit van het transport van ruwe aardolie en aardolieproducten naar onze klanten te garanderen. Veiligheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en kostenbewustzijn staan hierbij voorop.

MISSION STATEMENT

RRP is een leidende energie-infrastructuur bedrijf. Transport van ruwe aardolie en aardolieproducten vormt de kernactiviteit. RRP is toonaangevend op het gebied van pijpleidingtransport, onderhoud en integriteit van de infrastructuur van haar pijpleidingsysteem.

Veiligheid voor mens en milieu heeft voor RRP de hoogste prioritiet.

Daarnaast faciliteren wij de energietransitie door geïntegreerde infrastructuurdiensten aan te bieden.

RRP is een aantrekkelijke werkgever en voldoet aan de wet- en regelgeving. RRP bereikt dit door het ontwikkelen van gemotiveerde medewerkers in een organisatie die met uitstekende adviseurs en aannemers samenwerkt.

VISIE & STRATEGIE

Een veilig en innovatief pijpleidingbedrijf dat excelleert omdat het toonaangevend is in haar sector. Door gebruik te maken van onze ervaring, kennis, kunde en passie kunnen wij voor onze aandeelhouders en de samenleving ook een belangrijke rol spelen bij de versnelling van een gecontroleerde energie transitie voor een duurzame toekomst.

De strategie is hierbij op gericht op drie pijlers:

  1. RUN & MAINTAIN. Operational Excellence; focus op onze kernactiviteit. Waarde-creatie voor onze aandeelhouders door onze klanten op een betrouwbare, veilige, duurzame en efficiënte manier van olie en olieproducten blijven voorzien.
  2. DEVELOP SUSTAINABILITY.  Ontwikkelen van infrastructuur (grotendeels langs onze bestaande leiding netwerk), waarmee de implementatie van de energietransitie en/of transportveiligheid zal versnellen/verbeteren. Dit doen we samen met onze shareholders en belangrijke stakeholders. Hiermee denken wij een wezenlijke bijdrage te leveren aan het versnellen van de transitie naar een CO2-neutrale energievoorziening.
  3. EARN OUR FUTURE.  Op basis van “Operational Excellence”, door onze bestaande kennis en ervaring, door het betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de opportunity en door de synergie met onze bestaande buisleidingen, geloven wij dat we een zeer aantrekkelijke partner zijn om de toekomstige operatie en beheer van nieuwe infrastructuur kunnen uitvoeren. Hiermee kunnen wij onze lange termijn toekomst zekerstellen.

Wij zijn trots op ons bedrijf, wij zijn klantgericht, betrouwbaar, innovatief, duurzaam, betrokken en flexibel! Samenwerking en een goede werksfeer is de sleutel tot ons succes.

N.V. Rotterdam-Rijn Pijpleiding Mij.

Dick Hosman
Managing Director